Published On: 23 de novembre de 2015Categories: Uncategorized

XXVIII Reunión del GECIDOC

El Palau de Congressos de València rep la XXVIII Reunió del Grup Espanyol de Dermatologia Quirúrgica, Làser i Oncologia Cutània de l´AEDV els dies 27 i 28 de Novembre.Per a esta nova edició s´ha dissenyat un programa nou i atractiu, mantenint el...

El Palau de Congressos de València rep la XXVIII Reunió del Grup Espanyol de Dermatologia Quirúrgica, Làser i Oncologia Cutània de l´AEDV els dies 27 i 28 de Novembre.

Per a esta nova edició s´ha dissenyat un programa nou i atractiu, mantenint el format tradicional, en totes les seccions d´oncologia, cirurgia i làser. Una reunió més participativa a la que s´afegeix un fòrum de discussió actiu en totes les sessions. Es presentaran també comunicacions en forma de pòster i es reduirà el nombre de comunicacions orals, amb l´objectiu de tindre més temps per a la seua discussió i comentaris.

Com a novetat, la celebració d´un Curs Teórico-Pràctic de Cirurgia de Mohs i un altre sobre Teràpia Fotodinámica/llum de dia en viu. Així mateix, l´AEDV ha posat en marxa el I Concurs de Vídeos en Cirurgia Dermatològica, els vídeos finalistes del qual es presentaran en esta reunió i es decidirà el guanyador.

Més informació en la web de la reunió.