EMDR Europe Workshop Conference 2022

Nicolas Montet - Project manager de Kuoni Tumlare, OPC de EMDR 2022 El Palau de Congressos és flexible, té totes les facilitats i treballa perquè la producció de l'esdeveniment es desenvolupe de manera integral.

Assistents: 800 presencials i 850 en línia

Client: EMDR Europe Association/ Kuoni Tumlare

Esdeveniment: Congrés

Tipus: Científic

Data: 10-12 de juny de 2022

Dies: 3 dies

1. Repte

Els reptes d'aquest congrés internacional, que va reunir professionals de la psiquiatria i la psicologia i va comptar amb destacats ponents internacionals, tenen molt a veure amb els objectius del Palau de Congressos.

El nostre edifici aposta fermament per reforçar la competitivitat mitjançant diverses eines per a optimitzar, d'una banda, l'eficiència de l'equip humà i la seua capacitat de treballar INTEGRATS en el projecte de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, i per una altra, continuar sent un edifici referent en equipament tecnològic.

Precisament, la relació amb l'equip i les necessitats tecnològiques eren les principals fites de l'esdeveniment als quals ens enfrontem.

Aquest esdeveniment se celebra ja en repetides ocasions i en diferents seus i és sempre organitzat per un mateix equip humà que treballa diàriament des de fa anys en la coordinació d'aquest. És amb aquest equip amb el qual el nostre grup de professionals s'ha hagut d'integrar i treballar com un element més d'una maquinària perfectament greixada.

D'altra banda, i com a repte tecnològic, a més de les 800 persones que van assistir de manera presencial, es van connectar via streaming 850 (la majoria assistents, però també nombroses persones que es connectaven via remota). Una de les particularitats del congrés va ser que els traductors i traductores eren als seus països i ciutats d'origen, no en l'edifici. El normal en aquest cas hauria sigut utilitzar la pròpia plataforma de streaming (OnAir) i la seua eina per a dispositius mòbils com a dispositiu receptor de la traducció, no obstant això, el client va sol·licitar la recepció d'àudios des de la plataforma i la reinserció en els nostres equips digitals de conferència. D'aquesta manera s'utilitzaven a les sales del congrés els receptors digitals de traducció del Palau en lloc dels telèfons mòbils d'assistents.

Et convidem a descobrir les solucions!

2. Solució

La traducció a set idiomes (espanyol, francés, polonés, ucraïnés, rus, italià i finlandés) i el streaming, es van realitzar a través de la plataforma On Air, propietat de KUONI. A través d'aquesta plataforma s'emetien i rebien tots els senyals audiovisuals del congrés.

Es van configurar 7 ordinadors connectats en manera assistent a cadascun dels idiomes de traducció i el so resultant de cadascun d'ells es va reinserir en el nostre sistema de microfonía digital de conferència, cadascun en un canal. D'aquesta manera, des de les sales del congrés es podia escoltar la traducció a qualsevol idioma usant un dels nostres receptors tradicionals d'11 canals.

Com a alternativa al directe, i per si algú connectat via remota no podia connectar-se a l'hora real de les ponències, es van gravar els àudios de totes les traduccions i ponències i es van pujar en diferit a la web de EMDR.

3. Objetius complits

Per a poder celebrar amb èxit aquest esdeveniment, s'ha necessitat una especial connexió entre l'equip del Palau de Congressos i la OPC (Kuoni Tumlare) i, en aquest sentit, Nicolás Montet, project manager, ha destacat el nexe d'unió entre tots dos equips.

La producció mixta de l'esdeveniment, amb el bon fer de tot el personal implicat per part de totes dues organitzacions ha sigut un treball que s'ha desenvolupat de manera quasi simbiòtica, en el qual totes dues parts han donat el millor de si mateixes.

4. Curiositats