Published On: 4 de novembre de 2013Categories: Uncategorized

12th Int. Ocular Inflammation Society Congress – 27é Congrés GEMU

La International Ocular Inflammation Society (IOIS) ha triat el Palau de Congressos de València per a la celebració del 12th International Ocular Inflammation Society Congress juntament amb la 27é Reunió del Grup Espanyol d´Uveïtis i la 2a Assemblea de l´Ocular...

La International Ocular Inflammation Society (IOIS) ha triat el Palau de Congressos de València per a la celebració del 12th International Ocular Inflammation Society Congress juntament amb la 27é Reunió del Grup Espanyol d´Uveïtis i la 2a Assemblea de l´Ocular Inflammations Society, els dies 27 de febreo a l´1 de Març de 2014.

Un esdeveniment únic en què es donaran cita les principals societats que s´ocupen de patologies d´inflamació ocular així com professionals de renom a nivell internacional amb un paper molt actiu com a participants. El comité ha dissenyat un programa que comprén robustes sessions científiques que tractaran temes com les inflamacions intra i extraoculars, els desordes infecciosos, els últims avanços en imatge ocular, tractaments clínics i quirúrgics en inflamacions reticents, i desordes relacionats amb la degenración macular per edat i la retinopatia diabètica. A més el programa inclourà intervencions quirúrgiques en complicacions d´uveïtis, cascades, glaucoma i canvis en la retina entre altres.

L´organització espera l´arribada d´uns 800 participants d´Europa, EUA, Japó, Sud-amèrica i Àsia. Aquest congrés oferix l´oportunitat única d´interactuar al màxim amb els líders mundials en el camp de la inflamació i les infeccions oculars.

Inscripcions, allotjament i altres aspectes del viatge estaran disponibles en la web del congrés www.ioisvalencia.org