Published On: 10 de abril de 2013Categories: Uncategorized

12th International Congress on Pediatric Pulmonology

El 12th International Congress on Pediatric Pulmonology ha triat el Palau de Congressos de València per al seu retorn a Europa, després d´una exitosa reunió a Bangkok, del 29 de Juny a l´1 de juliol de 2013. La CCIP és l´única reunió a nivell mundial que...

El 12th International Congress on Pediatric Pulmonology ha triat el Palau de Congressos de València per al seu retorn a Europa, després d´una exitosa reunió a Bangkok, del 29 de Juny a l´1 de juliol de 2013. 
La CCIP és l´única reunió a nivell mundial que està totalment dedicada a la pulmonología pediàtrica i per això, amb l´objectiu d´estar al dia dels avanços científics en esta disciplina, el dit esdeveniment es realitza amb caràcter anual. A diferència d´altres trobades científiques semblants, la CCIP comptarà amb ponents de totes parts del món independentment del seu nivell de desenvolupamente socioeconòmic, perquè els assistents puguen aprendre dels altres les millors maneres d´atendre a xiquets amb problemes respiratoris. 
Com ja ve sent habitual, s´oferirà als cridats Jóvens Investigadors, l´oportunitat única de presentar el seu treball a especialistes líders del sector i així obtindre un feedback d´incalculable valor que els servisca per a millorar en el seu treball. 
L´edició de València marca el 20 Aniversari de les reunions de la CIPP i és per això que els responsables, el professor Heather Tsar, PetrPohunek, i Luis Garcia Marcos, han preparat un magnífic programa cientídfico. A més dels 3 simposia en anglés, hi haurà també 3 en castellà, continuant amb l´objectiu de l´organització de difondre el màxim possible els últims avanços en el camp de la pulmonología pediàtrica. 
Per a més informació visten la pàgina oficial.