Published On: 19 de desembre de 2019Categories: Corporatiu

2019, un dels millors anys de la nostra història

Incrementem un 34% la nostra activitat i creixem en internacionalització

En 2020 destinarem 2.250.000 euros a noves inversions

 

El Palau de Congressos de València tancarà este exercici com un dels millors de la seua història. Un any en què hem augmentat la competitivitat gràcies a l’impuls inversor i en el qual hem oferit als nostres clients experiències inèdites en el turisme de congressos.

Les xifres ho diuen tot. En 2019, el recinte congressual ha incrementat l’activitat un 34%, la qual cosa ha generat a la ciutat 99.386 pernoctacions, i ha crescut la internacionalització. El 61% dels congressistes procedeixen de fora del nostre país, un percentatge que situa el Palau de Congressos com a referent del turisme de congressos a nivell mundial.

A més, el resultat econòmic previst per a finals d’any és d’1.630.000 euros i un EBITDA d’1.875.000 euros. Estes dades reflecteixen un significatiu impacte econòmic i social a València, que van acompanyats d’un any carregat d’experiències úniques que hem pogut oferir als clients gràcies a les nostres últimes inversions, que en 2019 han ascendit a 345.000 euros.

Entre les inversions, destaquem una de les favorites dels nostres clients, com són la reconversió dels espais, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de sales paral·leles, que permeten nous formats de reunió i el networking. A més, han pogut perfeccionar la posada en escena dels seus congressos gràcies a la instal·lació dels nostres audiovisuals LED d’última generació.

Al llarg d’enguany, el Palau de Congressos, amb el propòsit d’impulsar la seua labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i enfortir el seu costat més humà, també ha oferit experiències solidàries als clients mitjançant l’organització de diversos esdeveniments socialment responsables sense ànim de lucre.

 

Amb què es trobaran en 2020

Amb més experiències úniques i inoblidables! De cara a l’any que ve, destinarem 2.250.000 euros a noves inversions, entre les quals destaquem la reposició de les butaques dels auditoris 1 i 2, els espais amb major capacitat del nostre edifici.

T’agradaria saber què han dit els clients de nosaltres? Descobreix-ho ací

I ací podeu ampliar la informació del nostre balanç de l’any.