Published On: 13 de desembre de 2012Categories: Uncategorized

26ª Reunió Nacional del Grup Espanyol d´Estudio de les Uveítis

Un any més la Reunió Nacional del Grup Espanyol d´Estudi de les Uveïtis organitzada per la Societat Espanyola d´Uveïtis i inflamació Ocular GEMU-SEDU se celebra Al Palau de Congressos de València, els dies 1 i 2 de març. Entre les ponències...

Un any més la Reunió Nacional del Grup Espanyol d´Estudi de les Uveïtis organitzada per la Societat Espanyola d´Uveïtis i inflamació Ocular GEMU-SEDU se celebra Al Palau de Congressos de València, els dies 1 i 2 de març.
 
Entre les ponències internacionals d´enguany destaca la intervenció del Professor Tugal-Tutkun de la Facultat de Medicina de la Universitat d´Istanbul, a Turquia; les conferències se centraran en temes monogràfics a revisió i taules redones; i a més ´Lo Millor de l´Any en Uveítis´: Resum de les aportacions científiques de major impacte i transcendència en la literatura internacional (PubMed) i congressos especialitzats (International Ocular InternationalSociety – IOIS, American Uveitis Society-AUS, International Uveitis StudyGroup-IUSG) celebrats durant toto l´any.

Entre les noves seccions hi haurà tallers (com organitzar una unitat multidisciplinària en l´hospital) . desdejunis amb l´expert, ´El moment corticoide´ o ´Exprimiendo als Expertos´.

Més informació en la web oficial.