Published On: 11 de Juliol de 2016Categories: Uncategorized

27th International PIMRC Symposium

Una vegada més, la IEEE, l´organització professional tècnica més gran del món, dedicada a l´avanç de la tecnologia per al benefici de la humanitat, confia en el Palau de Congressos de València per a la celebració d´una dels seues reuniones internacionals.En...

Una vegada més, la IEEE, l´organització professional tècnica més gran del món, dedicada a l´avanç de la tecnologia per al benefici de la humanitat, confia en el Palau de Congressos de València per a la celebració d´una dels seues reuniones internacionals.

En aquesta ocasió es tracta del 27th International Symposium on Personal, Indoor and Mobile Ràdio Communications (PIMRC), una de les principals reunions sobre investigació de xarxes wireless amb una llarga tradició com a punt de trobada d´estudiosos, indústria i entitats reguladores.

En l´actualitat, aquest congrés s´ha convertit en un dels estendards de la IEEE en l´anomenada disciplina. Després de dos edicions d´èxit a Àsia i Amèrica, la 27a edició d´aquest important esdeveniment arriba a la nostra ciutat. PIMRC 2016 inclourà sessions tècniques, tutories, tallers i panells de tecnologia i empresa.

Per a més informació, consulteu la web oficial.