Published On: 10 de Juliol de 2014Categories: Uncategorized

28é Congrés de la SE de Pediatria Extrahospitalària i d´Atenció Primària

Del 23 al 25 d´octubre el Palau de Congressos de València acollirà el 28é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i d´Atenció Primària. El Palau és la seu triada per al retorn a la nostra ciutat, després de 25 anys sense...

Del 23 al 25 d´octubre el Palau de Congressos de València acollirà el 28é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i d´Atenció Primària. El Palau és la seu triada per al retorn a la nostra ciutat, després de 25 anys sense passar per ella, d´aquesta important reunió mèdica per als pediatres dedicats a l´activitat extrahospitalària.

L´organització ha preparat un atractiu programa que conjuga ponències importants sobre el quefer diari amb tallers útils per a la formació, com a complement a l´activitat hospitalària en què els professionals estan centrats durant les residències.

A més, el Palau valencià ès un escenari perfecte per a presentar pòsters i comunicacions, fonamentals en l´elaboració d´un currículum de valor i també per a donar a conéixer els treballs de la comunitat pediàtrica. Com a novetat, enguany el Congrés compta amb uns cursos anomenats “pre congreso” amb temes molt actuals. De la mateixa manera, han crescut el nombre de tallers, participatius i molt útils per al quefer diari en les consultes de pediatria.

A causa de les circunstacias econòmiques globals, aquest ha sigut un any molt difícil especialment per als xiquets i xiquetes més desfavorits que viuen en països amb conflictes o pobresa i és per això que la SEPEAP farà un donatiu de les inscripcions a UNICEF destinat a vacunar de poliomielitis a milers de xiquets.

Més informació en la web oficial.