Published On: 6 de abril de 2016Categories: Uncategorized

29é Congrés Nacional d´Ecografia Obstétrico Ginecològica

La Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia confia novament en el Palau de Congressos de València per a la celebració del 29é Congrés Nacional d´Ecografia Obstétrico Ginecològica, que es desenvoluparà del 12 al 14 de maig reunint a la ciutat a més de...

La Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia confia novament en el Palau de Congressos de València per a la celebració del 29é Congrés Nacional d´Ecografia Obstétrico Ginecològica, que es desenvoluparà del 12 al 14 de maig reunint a la ciutat a més de 600 professionals.

Un acte el contingut científic del qual ha sigut treballat, en paraules de l´organització, “fins els mínims detalls” incentivant que el congrés siga per a tots els assistents una experiència singular en quant a l´aprenentatge, el debat científic, i l´aprofitament del temps invertit.

Respecte al contingut, estan presents les següents temàtiques: cardiologia fetal, ginecologia oncològica, ecografia del sòl pèlvic, neurosonografía, maneig perinatal de la patologia malformativa , ecografia en l´avaluació del dolor pèlvic o gestació de bessons entre d´altres.

El programa contempla sessions plenàries, tallers i trobades amb el professor i comunicacions.

Més informació en la web oficial