Published On: 10 de octubre de 2014Categories: Uncategorized

36é Congrés Nacional Associació Espanyola de Greenkeepers

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada enguany per a acollir el 36é Congrés Nacional de l´Associació Espanyola de Greenkeepers, que se celebrarà entre els dies 11 i 13 de novembre.L´Associació Espanyola de Greenkeepers té com els seus...

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada enguany per a acollir el 36é Congrés Nacional de l´Associació Espanyola de Greenkeepers, que se celebrarà entre els dies 11 i 13 de novembre.

L´Associació Espanyola de Greenkeepers té com els seus principals objectius agrupar tots els professionals tècnics i entitats relacionats amb la construcció i manteniment de camps de golf i altres superfícies esportives, avançar en els coneixements sobre el manteniment de superfícies esportives de gespa, la formació contínua dels associats, actualització dels seus coneixements en relació amb les noves tecnologies aplicades al manteniment de la gespa esportiva, el foment de l´intercanvi d´experiències entre associats i la divulgació tècnica.

En aquesta edició el programa formatiu inclou una conferència amb Ken Magnum, Superintendent de l´Atlanta Athletic Club i exPresident de la GCSAA que parlarà sobre el manteniment i els avantatges dels greenes de bermuda. A continuació John N “Trey” Rogers, Professor de Gestió de la Gespa en la Universitat de Michigan i responsable del seu programa formatiu donarà una xarrada sobre l´evolució en el manteniment de camps de golf, tendències i aplicació. A la vesprada els assistents podran assistir a una conferència d´Alfredo Martínez sobre Etiologia, Ecologia, Epidemiologia, Control Químic i Biològic de Malalties de Sòl en Gespes i a la taula redona en què es parlarà sobre Reducció d´aigua en camps de golf. Paràmetres per a una bona construcció de llacs i control de qualitat de l´aigua en embassaments, per al que comptarem amb la participació de diversos membres de l´AEdG.

El dijous estaran presents Alejandro Reis, Superintendent del Golf National de París i membre de l´AEdG amb una xarrada titulada Objectiu Ryder Cup 2018, seguit per Juan M. López Bellido, Head Greenkeeper del Real Golf de Pedreña que parlarà sobre execució de drenatges i drenes interceptors, i per a acabar el matí una xarrada sobre habilitats de comunicació del greenkeeper en el despatx, oferida per Francisco Pallarés, Llicenciat en Biologia i Coach executiu i personal. Per a acabar, l´Assemblea General de socis de l´AEdG i l´entrega de trofeus als guanyadors del torneig i els premis greenkeeper de l´any i honorífic.

Més detalls del congrés en la web oficial