Published On: 26 de juny de 2014Categories: Uncategorized

40º Reunió Anual de la Societat Nuclear Espanyola

La Societat Nuclear Espanyola celebra al Palau de Congressos de València la seua 40a Reunió Anual durant els dies 1, 2 i 3 d´octubre. Més de 600 professionals i empreses del sector tindran en la ciutat de València el seu punt de trobada per a analitzar la...

La Societat Nuclear Espanyola celebra al Palau de Congressos de València la seua 40a Reunió Anual durant els dies 1, 2 i 3 d´octubre. Més de 600 professionals i empreses del sector tindran en la ciutat de València el seu punt de trobada per a analitzar la situació actual de l´energia nuclear i els seus reptes de futur.

La reunió tindrà com a eix fonamental un intens programa tècnic compost per sessions plenàries, sessions monogràfiques i els cursos “Aprende més de…” en els que s´actualitza el coneixement d´aspectes rellevants del sector nuclear per als professionals. A més els assistents tindran l´oportunitat de presentar en les sessions tècniques els seus treballs sobre projectes rellevants, fets científics destacats o sobre els avanços que en les diferents matèries s´hagen produït en l´últim any.

La Reunió també inclou activitats per a la divulgació i formació de la societat en general, com El Curs Bàsic de Ciència i Tecnologia Nuclear, impartit per la Comissió de Jóvens Nuclears de la SNE, i que obri les seues portes a estudiants de la ciutat, de la comunitat autònoma i a qualsevol que desitge aprendre o aprofundir sobre l´energia i la tecnologia nuclears.

Paral·lelament al congrés, tindrà lloc una Exposició comercial on les empreses i entitats nacionals i internacionals presentaran tots els assistents els productes, avanços tecnològics i servicis que oferixen al sector.

Més informació en la web oficial del congrés