Published On: 26 de setembre de 2016Categories: Uncategorized

42nd ISPAD Annual Conference

El Palau de Congressos de València acollirà del 26 al 29 d´Octubre la 42nd Annual Conference of the International Society for Pediatric and Adolescent Diabetis. ISPAD és l´única organització en el món que engloba tots els aspectes que afecten la...

El Palau de Congressos de València acollirà del 26 al 29 d´Octubre la 42nd Annual Conference of the International Society for Pediatric and Adolescent Diabetis. ISPAD és l´única organització en el món que engloba tots els aspectes que afecten la diabetis en xiquets i adolescents, emfatitzant la qualitat de les cures rebuts i el rerefons científico.
La International Society for Pediatric and Adolescent Diabetis (ISPAD) és una organització professional que aglutina metges, infermeres, dietistes, psicòlegs, científics i altres professionals implicats en la millora del benestar de xiquets i famílies afectades per la diabetis en tots el món.

Paral·lelament a l´increment d´aquestes patologies, els membres d´ISPAD han crescut un 30% en els últims dos anys, aconseguint els més de 1300 membres dels quals s´espera que uns 1200 passen per les nostres instal·lacions durant la conferència anual.

Per a més informació consulten la pàgina oficial