Published On: 31 de Juliol de 2015Categories: Uncategorized

59é Congrés de la Unió Internacional d´Advocats

El Palau de Congressos de València acull el 59é Congrés de la Unió Internacional d´Advocats (UIA) del 28 d´Octubre al 01 de Novembre de 2015.En esta ocasió, com a eixos temàtics de la trobada, dos temes de particular sensibilitat com són el d´Esport i marques...

El Palau de Congressos de València acull el 59é Congrés de la Unió Internacional d´Advocats (UIA) del 28 d´Octubre al 01 de Novembre de 2015.

En esta ocasió, com a eixos temàtics de la trobada, dos temes de particular sensibilitat com són el d´Esport i marques i el de les Migracions Internacionals. Es perpetua així el caràcter multicultural i plurilingüe de la UIA basat en la creença que les diferències enriquixen i sobretot enfortixen en un marc de respecte i tolerància.

El tema de les Migracions, amb tot el que estes impliquen, necessiten d´una anàlisi des de diferents perspectives, des del polític fins al social i econòmic. Pràcticament cap regió del món escapa a la dinàmica de les migracions o pot romandre alié a les seues conseqüències. I tot açò, amb el teló de fons de diverses i complexes situacions estructurals com són les asimetries econòmiques, la creixent interdependència i les intenses relacions i intercanvis entre les nacions.

Més informació en la web de la UIA