Published On: 26 de març de 2019Categories: Congressos

El 5G, una realitat al Palau de Congressos de València

Amb motiu del EuCNC 2019 i el Global 5G Event, el Palau de Congressos de València ampliarà les prestacions en tecnologia mòbil i podrà gaudir de cobertura 5G-SA gràcies a Orange

Amb motiu del EuCNC 2019 i el Global 5G Event, el Palau de Congressos durant este event internacional, ampliarà les prestacions en tecnologia mòbil i podrà gaudir de cobertura 5G-SA gràcies a Orange

El centre congressual valencià comptarà amb els avantatges de la nova generació de xarxes de comunicacions de súper banda ampla mòbil, que aporta substancials beneficis als dispositius electrònics. El desplegament selectiu de les noves estacions base instal·lades per Orange en els voltants, per a donar cobertura a aquests esdeveniments garantirà una millora en la capacitat, rendiment i seguretat de la connexió permanent a internet.

El 5G farà possible que l’usuari gaudi de noves experiències amb un notori augment de rendiment i velocitats de descàrrega de 1Gbps. També disminuirà la latència i es podrà donar prioritat a determinats dispositius de forma intel·ligent.

En paraules del President del Comité Organitzador i Director de l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (ITEAM), Narcís Cardona, “el 5G ja és una realitat al Palau de Congressos de València. Més de 1.000 experts de tot el món acudiran a l’esdeveniment del EuCNC 2019 i el Global 5G Event. Durant els dies del congrés es realitzaran demostracions en viu de la tecnologia 5G no solament en el Palau, sinó en diferents punts de la ciutat, situant València a l’avantguarda tecnològica”.

Si recentment en el Mobile World Congress es demostrava com la nova tecnologia mòbil anava a revolucionar la societat, el centre congressual valencià pren ara el relleu amb aquesta cita internacional que servirà de punt de trobada per als investigadors i les principals empreses del sector de tot el món entorn dels beneficis del futur 5G.

Si desitges veure l’hissat de banderes del congrés, realitzat recentment enfront de la porta principal del Palau, símbol del pas del testimoni a la ciutat de València que s’erigeix capital mundial de la tecnologia 5G, de mans de la Primera Tinent Alcalde de València, Sandra Gómez i el Director del ITEAM, Narcís Cardona i el seu equip, pots entrar en vídeo de l’hissat.

Per a més informació del congrés, fes click ací