Published On: 9 de novembre de 2015Categories: Uncategorized

60º Congreso Nacional de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria

Del 10 al 13 de novembre el Palau de Congressos de València acollirà el 60é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH).Un esdeveniment que congregarà a més de 1500 assistents i que davall el lema ´Comprometidos...

Del 10 al 13 de novembre el Palau de Congressos de València acollirà el 60é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH).

Un esdeveniment que congregarà a més de 1500 assistents i que davall el lema ´Comprometidos contigo´, pretén transmetre el compromís d´esta societat científica no sols amb els propis professionals, sinó també amb la població i amb el sistema sanitari, intentant donar resposta a les necessitats actuals com són l´atenció als pacients crònics, que actualment motiven el 60% dels ingressos hospitalaris.

Estudis, comunicacions, taules redones amb participació d´experts en diferents àrees, se centraran a debatre sobre els nous reptes que està assumint el farmacèutic d´hospital, que cada vegada té un paper més visible en el SNS. L´ús racional del medicament, el maneig de les noves tecnologies per a comunicar-se amb el pacient i amb altres professionals, l´avaluació i finançament dels medicaments òrfens, el pacient com a protagonista actiu de la seua salut, així com la investigació i el futur de l´especialitat són altres continguts.

Per a més informació visite: www.sefh.es