Published On: 28 de juny de 2019Categories: Corporatiu

Més de 6.000 assistents internacionals es reuneixen en el nostre edifici durant l’estiu

Fem un recorregut pels sis congressos, 100% internacionals, que se celebraran ací fins a finals de setembre

Congressos mèdics, científics, tecnològics i socials ocupen bona part de l’agenda estival del Palau de Congressos de València.

Encara que l’estació estival ha arribat, l’activitat congressual no per a de créixer. Fem un breu recorregut pels sis congressos que se celebraran durant els pròxims tres mesos i que reuniran a més de 6.000 assistents. Estos congressos, que albergarem durant l’estiu, són internacionals, la qual cosa avala la importància dels esdeveniments d’este àmbit en el Palau de Congressos de València. Les temàtiques van des de les metgesses i científiques fins a les tecnològiques i socials.

Si ens centrem en els metges, destaquem la ET European Conference on Embolotherapy , en la qual del 26 al 29 de juny, la Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d’Europa (CIRSE) donarà a conèixer els últims avanços en emboloterapia i mostrar els productes més innovadors en radiologia vascular.

Respecte als científics, i gràcies a l’acord amb la Fundació ADEIT de la Universitat de València, albergarem la 22nd International Conference on General Relativy and Gravitation i la Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves entre el 7 i 12 de juliol. Es tracta d’una conferència, que s’organitza cada tres anys i és l’esdeveniment mundial més important de física gravitacional. Se celebra per primera vegada a Espanya coincidint amb la 13a edició de la Conferència Edoardo Amaldi sobre Ones Gravitacionals.

En segon lloc, la Controlled Released Society Annual Meeting and Exposition, del 21 al 24 del mateix mes. És la 46a edició d’este congrés internacional que presenta els últims avanços en el progrés en bioingeniería, administració de medicaments, productes de consum i diversificats i ciència veterinària.

I en tercer lloc, SIP IOBC, en el qual del 28 juliol a l’1 d’agost, el nostre edifici albergarà este congrés internacional sobre patologia d’invertebrats i control microbià, la 52a Reunió Anual de la Societat de Patologia d’Invertebrats i 17a Reunió del Grup de Treball IOBC ‐ WPRS .

Durant l’estiu, també tindrem el GeeksHubs CTO Summit, que reunirà els CTO’s de les empreses i startups més capdavanteres a nivell tecnològic. Se celebrarà el 4 i 5 de juliol.

Del 17 al 21 de setembre, se celebrarà el congrés de temàtica social EAZA Annual Conference. L’Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAZA), que agrupa actualment a més de 400 membres de 44 països d’Europa i Orient Mitjà, ha triat València per a celebrar la seua reunió anual, en la qual donarà a conèixer la seua principal funció, que és la conservació, recerca i educació en la protecció de la naturalesa i les espècies més vulnerables.