Published On: 6 de abril de 2016Categories: Uncategorized

64é Congrés de l´Associació Espanyola de Pediatria

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada per a la celebració del 64é Congrés de l´Associació Espanyola de Pediatria (AEP) amb més de 2000 assistents del 2 al 4 de juny.El Comité Científic ha introduït per a aquesta edició una sèrie de...

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada per a la celebració del 64é Congrés de l´Associació Espanyola de Pediatria (AEP) amb més de 2000 assistents del 2 al 4 de juny.

El Comité Científic ha introduït per a aquesta edició una sèrie de canvis substancials en el programa científic, amb el què es pretén donar un major protagonisme a les societats especialitzades així com a les aportacions de les Societats Regionals i Comités de l´AEP. Aquestos canvis es traduïxen en un atractiu programa que, en forma de taules redones, tallers, trobades amb l´expert i conferències magistrals, arreplega les últimes actualitzacions i novetats de les patologies pròpies de la infància i adolescència. Tot això amb l´objectiu de resultar atractiu tant per a pediatres d´atenció primària, d´hospital i aquells que encara estan en formació.

A més, el congrés es manté obert al món de les xarxes socials, amb pàgines i comptes específics de Facebook i Twitter respectivament, perquè els participants disposen de tota la informació rellevant i actualitzada del desenvolupament del mateix.

Més informació en la web del congrés.