Published On: 19 de desembre de 2014Categories: Uncategorized

6th EfCCNa Congress – critical care nurses in Europe

El Palau de Congressos de València serà la seu del próxim congrés anual de la European Federation of Critical Care Nursing Associations (EfCCNa). L´EfCCNa és una xarxa formal d´associacions europees d´infermeria de vigilància intensiva. Fundada en 1999 està...

El Palau de Congressos de València serà la seu del próxim congrés anual de la European Federation of Critical Care Nursing Associations (EfCCNa).

L´EfCCNa és una xarxa formal d´associacions europees d´infermeria de vigilància intensiva. Fundada en 1999 està formada actualment per 26 associacions nacionals que representen a aproximadament 25.000 infermeres. Des dels seus inicis, la missió de la Federació ha sigut clara: promoure la col·laboració i l´equitat entre les associacions de vigilància intensiva nacionals per a millorar l´atenció dels pacientess i l´atenció a les seues famílies.

Esta trobada serà una oportunitat única perquè infermeres de tot el món treballen en situació d´igualtat, per a l´avanç de la pràctica de l´atenció de vigilància intensiva a Europa.

Per a més informació, visite la web de l´associació