Published On: 1 de maig de 2008Categories: Uncategorized

A la cerca del talent

El popular programa televisiu Tienes talento va triar les instal·lacions del Palau de Congressos de València per a organitzar el càsting dirigit a seleccionar els participants de la primera edició d´aquest concurs. Un total de 2.000 aspirants, la majoria jóvens,...

El popular programa televisiu Tienes talento va triar les instal·lacions del Palau de Congressos de València per a organitzar el càsting dirigit a seleccionar els participants de la primera edició d´aquest concurs.

Un total de 2.000 aspirants, la majoria jóvens, van transitar pel Palau durant tres dies per a oferir la seua millor versió com a artistes. Cantants, ballarins, acròbates i humoristes procedents de la zona de Llevant van acudir a la cerca d´una oportunitat per a participar en el programa, presentat per Nuria Roca i Eduardo Aldán, que ha tingut com a guanyador en la primera edició el jove cantaor flamenc Salva Rodríguez.

Gràcies a l´excel·lent acústica, versatilitat i disponibilitat de mitjans tecnològics, el Palau s´ha convertit en el lloc idoni per a organitzar càstings.

Ja ho ha fet en anys anteriors amb el programa Operación Triunfo, que ha passat per Palau fins en sis ocasions.