Published On: 25 de Juliol de 2019Categories: Corporatiu

Allotjament a València al costat del Palau de Congressos

Després d'una jornada d'esdeveniment, és necessari recuperar forces en un lloc de fàcil i ràpid accés. El Palau de Congressos se situa en un punt que permet arribar a peu a al voltant de 1.000 habitacions en les quals descansar, entretindre's, posar-se en forma i fins i tot fer una xicoteta escapada per a explorar la ciutat.

El Palau de Congressos se situa en un punt que permet arribar a peu a al voltant de 1.000 habitacions en les quals descansar, entretindre’s, posar-se en forma i fins i tot fer una xicoteta escapada per a explorar la ciutat.

Sercotel Sorolla Palace 

L’hotel, enfront del Palau de Congressos, està comunicat amb el centre històric i amb diverses opcions de transport per a explorar València. Té a la disposició dels i les visitants serveis com a restaurant, gimnàs, i pista d’esquaix. A més, la terrassa té una piscina climatitzada coberta amb una cúpula de cristall, vestuaris, mini jacuzzi i zona de descans.

Meliá València 

Meliá València, a tan sols 2 minuts caminant del Palau de Congressos, compta amb pàrquing privat, parada de taxis i estació de metro situada a pocs minuts. Així mateix, inclou gimnàs, ofereix gastronomia mediterrània internacional i totes les seues habitacions lluminoses i exteriors.

Hotel Eurostars Gran València 

Aquest hotel, situat a 5 minuts caminant del Palau de Congressos, comença a partir de la planta 14 d’un edifici de 24 plantes, compta amb un fàcil accés des de les autopistes i es troba prop dels polígons industrials de la ciutat. Així mateix, disposa de sales de reunions amb dotació tècnica, Wi-Fi gratuït, gimnàs i piscina exterior, així com una banyera d’hidromassatge en totes les habitacions.

Hotel Ilunion València 

Ilunion València, també a 5 minuts caminant del Palau de Congressos, compta amb gimnàs, espais de treball amb connexió gratuïta a internet i terrassa-cafeteria amb vista a la piscina. A més, és possible prendre un desdejuni bufet, menjars i sopars en el seu ampli restaurant.

València Rental

Aquest aparthotel es troba a 250 metres de l’estació de metro de Beniferri i a 4 minuts a peu del Palau de Congressos. També compta amb comunicació al centre de València a través de les línies 62 i 63 d’autobús. Entre la seua oferta es troben àtics, apartaments i estudis. A més, disposa de bicicletes per a les persones que decidisquen desplaçar-se per la ciutat amb elles.

Més informació en la nostra web