Published On: 6 de maig de 2019Categories: Corporatiu

La nostra àrea comercial, en les fires més importants del sector

Els principals certàmens internacionals formen part de l'estratègia de captació de nou negoci de l'equip comercial del Palau de Congressos de València.

Al llarg de l’any l’àrea comercial assistirà a les principals trobades, fòrums i fires més importants del sector d’esdeveniments, reunions i viatges d’incentiu. 

Donar a conéixer les novetats del Palau de Congressos de València en el seu continu esforç per estar a l’avantguarda tecnològica i presentar una oferta capaç d’adaptar-se als requeriments dels clients i que complisca totes les seues expectatives, són els principals objectius de l’àrea comercial del Palau de Congressos de València en les fires més capdavanteres del sector. 

Entre les més destacades, està IMEX, que reunirà a Frankfurt a més de 3.500 expositors de 160 països del 21 al 23 de maig. Acosta’t a l’estand E300, on el nostre equip comercial liderat per Encarna Soler, t’informarà de la recent remodelació del nostre edifici, que seguint les tendències congressuals més actuals, compta amb més espais paral·lels i la incorporació del Digital Signage de TEOS en les entrades de les sales i auditoris, un dels sistemes de senyalització digital més demandats del mercat. Este sistema permet a més crear reserves de sales, consultar la seua disponibilitat i accedir al programa de la reunió. Si desitges conéixer estes i altres novetats, pots concertar una cita a través del nostre correu electrònic (esoler@palcongres-vlc.com).

Per a més informació de la fira, pots entrar ací

Altres fires imprescindibles

Altres de les cites ineludibles on pots trobar-nos és en IBTM, que se celebrarà a Barcelona, del 19 al 21 de novembre, una de les fires de turisme professional més importants a nivell internacional, FITUR, celebrada a Madrid durant el mes de gener o en el MIS (Meeting&Incentive Summit), la fira anual organitzada per Grupo Eventoplus, que té lloc durant el mes de març a Madrid i que està dirigida al mercat corporatiu.