Published On: 15 de maig de 2013Categories: Uncategorized

BeInternational al Palau de Congressos

Amb el lema "La internacionalització, un camí per a eixir de la crisis", el diari Las Provincias, organitza aquest acte al Palau de Congressos de València, comptant amb el suport i direcció tècnica de SENTAI CONSULTORIA i VYMARK, l´Institut de Vendes i...

Amb el lema “La internacionalització, un camí per a eixir de la crisis”, el diari Las Provincias, organitza aquest acte al Palau de Congressos de València, comptant amb el suport i direcció tècnica de SENTAI CONSULTORIA i VYMARK, l´Institut de Vendes i Màrqueting de FLORIDA UNIVERSITÀRIA. 
Una jornada en què es pretenen obrir portes a nous mercats internacionals, analitzar les claus que permetan tornar a arrancar la maquinària econòmica del país i explicar que hi ha palanques de creixement i optimització de recursos comercials i estratègics. 
L´acte es centrarà, per tant, en l´exportació com a punt d´inflexió per a eixir de la crisi. Només en 2012, en la Comunitat Valenciana, les exportacions van ascendir i van arribar a representar un 9,4% del total d´Espanya, sent la 4a regió espanyola que més exporta. 
Més informació i inscripcions en la web oficial.