Published On: 1 de Juliol de 2020Categories: Corporatiu

Celebrem 22 anys amb l’emoció de tornar a la nostra activitat

La direcció i l'àrea comercial del Palau de Congressos donen la benvinguda en este vídeo

El 22 aniversari coincideix amb els preparatius de la volta a la nostra activitat

Estar en el Palau de Congressos de València és emocionar-nos amb el que fem, és il·lusionar-nos amb cada pas que donem… És apostar amb vivor per un Palau preparat en seguretat innovació i sostenibilitat. 

Amb estes paraules de la nostra directora general, Sylvia Andrés, arranca el vídeo, en el qual dona la benvinguda junt a l’àrea comercial, als nostres ambaixadors i als ciutadans, després de diversos mesos de preparatius de l’edifici per a poder continuar albergant reunions amb les màximes garanties de seguretat.

22 anys han donat per a molt.  I els últims temps ens han preparat, encara més, per a continuar donant el millor de nosaltres.

Des de la seua inauguració, el Palau de Congressos ha acollit 3.000 esdeveniments als quals han assistit al voltant de 2,2 milions de persones, generant a la ciutat 2,25 milions de pernoctacions. Del total d’esdeveniments, 925 han sigut congressos i convencions, en els quals han participat 613.000 delegats.

La rellevant activitat, principalment d’àmbit internacional ha impulsat l’enlairament de València en el rànquing de destinacions congressuals segons l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA), on actualment ocupa el lloc 48 a nivell mundial i el 29 a Europa.

A més, el Palau es distingeix per ser un model de referència en innovació, tecnologia i sostenibilitat, sent guardonat en dos ocasions (en 2010 i 2018) com a Millor Palacio de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC).

No vos comptem més! Vos convidem a descobrir en el vídeo com afrontem esta nova etapa. Gràcies a tots per acompanyar-nos durant este temps.