Published On: 30 de març de 2016Categories: Uncategorized

¡Chist! Les Luthiers tornen al Palau de Congressos

Les Luthiers tornen a confiar en el Palau de Congressos de València per a la posada en escena del seu nou espectacle, ¡Chist!.El show és una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers al llarg dels seus 48 anys sobre les taules, però també...

Les Luthiers tornen a confiar en el Palau de Congressos de València per a la posada en escena del seu nou espectacle, ¡Chist!.

El show és una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers al llarg dels seus 48 anys sobre les taules, però també una prova de la vigència de l´humor del grup argentí, caracteritzat per la seua creativitat, l´enginy i la ironia. Durant dos hores posaran en escena peces com Manuel Darío, La Comisión, El Bolero de los Celos, La Bella y Graciosa Moza Marchose a lavar la ropa, Solo necesitamos, La hija de Escipión i Encuentro en el Restaurantet, entre altres; extretes dels espectacles Bromato de armonio, Viegésimo aniversario, Unen Canto con Humor i Por Humor al arte.

Aquesta nova posada en escena del grup argentí, va a càrrec dels històrics Carlos López Puccio, Carlos Núñez Cortés, Jorge Maronna i Marcos Mundstock, junt amb Horacio Germà gran Turano (pianista, saxofonista, cantant i compositor) i Martin O´Connor (actor i cantant) .

¡Chist!.

Dates: 11, 12 i 13 de novembre de 2016&

Recinte: Palau de Congressos

Horari funcions: Divendres i dissabte 21.00h i diumenge a les 20:00h

Venda d´entrades: El Corte Inglés, en el 902224411 i en www.lesluthiers.com

Més informació: www.lesluthiers.com