Published On: 14 de gener de 2019Categories: Turisme

Com arribar a València

El Palau de Congressos es troba a menys de 30 minuts de distància de totes les connexions de la ciutat, facilitant així l'organització dels congressos o esdeveniments en la ciutat.

Una ciutat completament connectada

Les connexions de València són cada vegada més àmplies. La ciutat disposa de tren d’alta velocitat i una via aèria que enllaça amb les connexions europees més destacades, així com un dels ports de major importància en el Mediterrani respecte a tràfic de mercaderies. Així mateix, s’han obert recentment noves connexions internacionals que poden facilitar el transport de viatgers i viatgeres a la ciutat.

El Palau de Congressos es troba a menys de 30 minuts de distància de totes les connexions de la ciutat, facilitant així l’organització dels congressos o esdeveniments en la ciutat.

Aeroport

Situat a 9 km del Palau de Congressos i una distància de tan sols 15 minuts amb cotxe, l’aeroport de València disposa de vols regulars diaris tant a destins nacionals (península i illes) com internacionals (Alemanya, Regne Unit, Holanda, Suïssa, Turquia El Marroc, Portugal o Rússia, entre molts altres) . L’aeroport a més està situat a 8 quilòmetres de la ciutat i compta amb línies de metre i autobusos urbans que enllacen l’aeroport amb la ciutat.

Veure transport públic des de l‘aeroport (http://www.aena.es/es/aeropuerto-valencia/transporte-publico.html)

Estacions de tren

La ciutat compta amb dos estacions principals. L’Estació del Nord de València, situada en el centre de la ciutat i a 4 quilòmetres del Palau de Congressos, que connecta la capital amb Gandia, Moixent, Utiel, Xirivella, Caudiel i Castelló de la Plana. I l’estació Joaquín Sorolla, a 15 minuts amb cotxe de distància del Palau de Congressos, que acull trens de mitja i alta velocitat, que enllacen la ciutat amb punts de llarga distància com Madrid, Sevilla, Albacete o Barcelona, entre altres.

Port

El Port de València, a 13 quilòmetres del Palau de Congressos, vincula la ciutat per via marítima amb les illes Balears i Itàlia i es tracta d’un destí cada vegada més sol·licitat pels creuers que atraquen perquè els seus passatgers i passatgeres descobrisquen la ciutat. El complex disposa de dos molls que faciliten que barcos de fins a 300 metres d’eslora atraquen.

Carretera

València està connectada amb les principals ciutats d’Espanya per mitjà d’una xarxa de carreteres que la fa accessible tant des de la península com fora del país. Destaquen l’AP-7 i l’A-3. La primera enllaça València amb Barcelona i Alacant, unint tota la costa mediterrània. A més, suposa una unió amb la xarxa europea d’autopistes. Respecte a la segona, travessa la península cap al centre, on es troba Madrid. A més, València suposa l’inici o l’última parada de la major part dels viatges, nacionals i internacionals, que oferixen els servicis de transports de viatgers que operen en l’Estació d’Autobusos de la ciutat.

Metre i autobusos urbans

A més la ciutat de València compta amb una àmplia xarxa d’autobusos urbans, metres i tramvies que connecten tota la ciutat. Les línies d’autobusos que enllacen la ciutat amb el Palau de Congressos són la 62 i la 99 i la parada de metre més pròxima és la de Beniferri.