Published On: 12 de març de 2021Categories: Corporatiu

Conclusions de l’esdeveniment ‘València segura, sostenible i saludable’

Et contem el que va donar de si la jornada. Primera pista: som pioners en turisme sostenible.

Segona pista: el sector MICE va unir forces per a impulsar la indústria de reunions 

‘L’esdeveniment promet’. Esta és una de les frases que vam escoltar al nostre foyer abans que arrancara l’esdeveniment ‘València, segura, sostenible i saludable’, el qual va organitzar el Palau de Congressos de València amb Valencia Convention Bureau, sota el paraigües de Visit València.

Les institucions i el gruix del sector MICE van posar totes les energies en la jornada. Una jornada que venia marcada pels grans avanços que ha donat València i el Palau de Congressos en sostenibilitat. València és pionera a verificar i certificar la petjada de carboni de la seua activitat turística i el Palau de Congressos és la primera entitat a rebre l’Etiqueta Digital de Turisme Sostenible i la certificació de *AENOR.

L’esdeveniment va tindre una segona part, en la qual el protagonisme va passar a la indústria de reunions, qui ve traient múscul des de l’inici de la pandèmia per a afrontar amb optimisme el futur.

I com a mostra d’aquest impuls, especialment, en els esdeveniments presencials i híbrids, el director de *AECOC, José María Bonmatí, va ressaltar que ‘l’esdeveniment presencial és una peça fonamental per a cobrir la nostra missió i necessitem espais d’enteniment per al sector’. I va recordar el gran repte que va suposar canviar en 15 dies el 35 Congrés *AECOC Gran Consum, el qual es va traslladar de Barcelona a València. ‘Va ser possible gràcies al nostre equip, que treballa en confiança i amb les màximes garanties al costat de l’equip del Palau de Congressos de València’.

Per al secretari d’organització d’UGT, Rafael *Espartero, qui també va posar en valor la presencialitat dels esdeveniments (del 18 al 20 de maig se celebrarà en el Palau de Congressos el 43 Congrés Federal d’UGT, amb 800 assistents presencials) ‘aquest congrés és la culminació de més de 180 congressos en tot el país. És la primera vegada en la història d’UGT que eixim de Madrid per a celebrar-ho i apostem per València, especialment, per la qualitat del Palau de Congressos de València’.

També *Corinna *Heilmann, organitzadora del programa València Capital Mundial del Disseny 2022, entitat amb qui acabem de signar un acord col·laboració, va destacar el *MICE com ‘el sector professional que ajuda a buscar aliats fora d’Espanya i troba solucions en temps rècord’.

I per a Paco Borao, director de Marató València, ‘mitjançant aquests esdeveniments, com va ser també la Marató de 2020, posicionem València com un destí segur per a exercir l’esport’.

Per a més informació, pots consultar esta nota de premsa.