Published On: 1 de març de 2012Categories: Uncategorized

Conferencia Internacional en Ingeniería Agrícola

EurAgEng i CIGR celebren conjuntament la International Conference on Agricultural Engineering de 2012 el Palau de Congressos de València. A més, tindrà lloc una altra conferència, sobre mecanització i tecnologia usada post-collita en els països desenvolupats...

EurAgEng i CIGR celebren conjuntament la International Conference on Agricultural Engineering de 2012 el Palau de Congressos de València. A més, tindrà lloc una altra conferència, sobre mecanització i tecnologia usada post-collita en els països desenvolupats organitzada per UNIT i la FAO que es celebrarà de forma paral·lela al congrés principal.

La CIGR-AgEng2012 Conference està dirigida tant a la indústria com al sector acadèmic, industrial i proveïdors de servicis de tot el món, per a discutir els nous enfocaments en la integració de l´agricultura i l´enginyeria per a la millora de la qualitat i l´esperança de vida. Estudiants, delegats del CIGR i l´EurAgEng, i representants de la indústria en els països desenvolupats estan particularment emplaçats a participar en esta conferència.

Visiteu la página oficial.