Published On: 19 de febrer de 2019Categories: Congressos

El IX Congrés FEDEM desgranarà els reptes del futur de les mudances

Més de 200 persones assistiran a l'IX Congrés FEDEM per a conéixer de primer mà les noves tendències i estratègies que han millorat el servei de mudances

Més de 200 persones assistiran a l’IX Congrés FEDEM per a conéixer de primer mà les noves tendències i estratègies que han millorat el servei de mudances.

Del 9 al 12 de maig la Federació Espanyola d’Empreses de Mudances (FEDEM) celebrarà el seu IX Congrés, la seu principal del qual seran les sales multiusos del Palau de Congressos de València. Esta trobada posarà sobre la taula el futur del sector i farà balanç de les seues principals activitats durant els últims anys. Durant els quatres dies del Congrés, les empreses també podran intercanviar les seues experiències i exposar els seus principals reptes.

Entre els temes de les ponències es tractarà el màrqueting on line, el seguiment de flotes amb GPS, la llei de segona oportunitat, la successió d’empreses familiars, logística inversa, camions a gas i tindrem una taula redona paritària que tractarà el paper de la dona en el sector, el de futur de la mobilitat i el repte de la distribució capil·lar en les ciutats.

Paral·lelament a la celebració del Congrés, l’organització ha preparat per als acompanyants dels assistents una visita guiada pels llocs més emblemàtics de València, i se’ls donarà a conéixer la gastronomia típica valenciana.

A més, l’organització del Congrés ha triat col·laborar amb la Casa de la Caritat de València i oferir a tots els assistents la possibilitat de formar part d’esta col·laboració. D’esta manera, a l’inscriure’s al congrés, s’afegirà una aportació voluntària de 20 euros, i l’import total recaptat serà donat durant l’esdeveniment a un representant d’esta entitat.

FEDEM, que compta amb més de 160 associats en 37 províncies, és la principal associació d’empreses dedicades a les mudances, guardamobles i trasters d’Espanya. Les empreses associades a FEDEM tenen com principals funcions realitzar mudances nacionals i internacionals, distribució de moble nou, moviment d’obres d’art, mudances amb contenidor i depòsit en guardamobles. Així mateix, FEDEM pertany a CETM així com a la Federació Europea d’Empreses de Mudances (FEDEMAC). La passada edició del Congrés Nacional de Mudances es va celebrar a Salamanca.

Per a inscripcions (el termini amb descompte està obert fins a l’1 de març): (https://www.fedemcongreso.com/inscripcion/).

Si voleu consultar el programa complet de la visita guiada per als acompanyants, podeu entrar ací.