Published On: 21 de març de 2024Categories: Uncategorized

DATE 2024, L’ESDEVENIMENT EUROPEU DE DISSENY I ASSAIG DE SISTEMES ELECTRÒNICS

Del 25 al 27 de març, el Palau de Congressos albergarà el congrés DATE 2024, (DESIGN, AUTOMATION AND TEST IN EUROPE)

La conferència DATE és el principal esdeveniment europeu que reuneix dissenyadors i usuaris d’automatització del disseny, investigadors i venedors, així com a especialistes en disseny de maquinari i programari, proves i fabricació de circuits i sistemes electrònics.

DATE posa l’accent tant en la tecnologia com en els sistemes, abastant circuits integrats/soC, hardware reconfigurable i sistemes embeguts, així com programari embegut. L’esdeveniment, de tres dies de duració, consisteix en una conferència amb ponències regulars, ponències de resultats d’última hora i resums ampliats, complementada amb oportunes conferències magistrals, dies especials, sessions d’enfocament, tutorials sobre sistemes encastats, tallers de mitja jornada i sessions de projectes amb múltiples socis.

“El personal del Palau de Congressos de València ha sigut extremadament servicial i molt flexible amb les nostres peticions. Hem assistit a múltiples visites al recinte, i sempre ens han rebut de manera excel·lent, explicat tots els detalls i respost a totes les nostres preguntes”, afirma l’organització del congrés, K.I.T. Group GmbH Dresden.

L’esdeveniment també acollirà el Programa per a Joves i sessions unplugged que fomentaran la creació de xarxes i l’intercanvi d’informació sobre temes rellevants, resultats d’investigacions recents i oportunitats professionals. DATE 2024 és la 27ª edició d’un esdeveniment que sempre ha sigut el lloc en el qual investigadors, joves professionals i socis industrials es reuneixen, presenten les seues investigacions i debaten sobre el desenvolupament actual i les pròximes tendències, posant l’accent en la interacció social.

DATE 2024 adopta el format renovat que es va introduir en 2023. Això significa que DATE 2024 utilitza de nou un format intensiu de tres dies, centrant-se en la interacció, així com en un major enfortiment de la comunitat.

Vols saber més informació sobre l’esdeveniment?

Consulta tot el programa ací