Published On: 3 de febrer de 2020Categories: Espectacles

Deixa volar els teus somnis al Palau de Congressos de València

‘Dromo, a Flying Dream', l'espectacle solidari de Grupo Sorolla Educación, aterra el 13 de febrer

La recaptació de l’esdeveniment es destinarà íntegrament a la investigació del càncer infantil

El 13 de febrer, a les 19.00 hores, les llums de l’Auditori 1 s’apagaran per a donar principi a ‘Dromo, a Flying Dream’, este espectacle de gran càrrega emocional, amb infinites il·lusions i somnis que esperen ser compartits amb les 1.400 persones que assistiran a l’esdeveniment. 

Música, teatre, dansa, cant i moltes sorpreses per a gaudir en família tindran lloc en el Palau de Congressos de València, on l’equip artístic format per alumnes i professors de diferents centres educatius compromesos amb la societat, pujaran a l’escenari per a actuar en gran. I precisament en gran ha volgut celebrar el Grupo Sorolla Educación i els seus centres educatius el seu 40 aniversari. 

Aquest espectacle, amb el qual l’organització porta diversos mesos de preparació, és el fermall d’or als seus 40 anys d’educació.  ‘Quan hagen de volar, estaran preparats’. Amb aquest lema, els centres escolars defineixen la filosofia i els valors amb els quals eduquen als seus alumnes. I són, precisament, amb els quals han dissenyat aquest espectacle.

Els fons recaptats d’aquest acte benèfic es destinaran íntegrament a la investigació del càncer infantil, a través de la Fundació per a la Investigació de l’Hospital Universitari La Fe de la Comunitat Valenciana.

Veuen i dona curs als teus somnis!

Per a comprar les entrades, ací