Published On: 7 de setembre de 2015Categories: Uncategorized

¡Disney Live! Mickey´s Music Festival

Arriba a València l´espectacle Disney Live! Mickey´s Music Festival! del dia 17 al 27 de desembre al Palau de Congressos, el xou més rockero de Disney farà ballar a grans i menuts.Mickey Mouse i els seus amics han revolucionat Espanya amb els personatges de La...

Arriba a València l´espectacle Disney Live! Mickey´s Music Festival! del dia 17 al 27 de desembre al Palau de Congressos, el xou més rockero de Disney farà ballar a grans i menuts.

Mickey Mouse i els seus amics han revolucionat Espanya amb els personatges de La Sirenita, Aladín i Toy Story. Continua l´èxit de la gira nacional, amb els hits musicals de Disney, mesclats amb els estils més escoltats en l´actualitat com l´Hip Hop, el Pop, el Swing, el Reggae, el Rock, el Country i molts més!

Una llista de personatges irresistible que inclou Mickey Mouse, Minnie Maouse, Donald i Goofy; Ariel, Sebastián i Úrsula; Jasmine, Aladín i El Geni; Woody, Buzz i Jessie; tots ells estan entre les més de 25 estreles Disney destacades en aquest espectacle musical amb el què disfrutarà tota la família! No podreu resistir-vos a ballar, cantar, i riure amb aquesta banda de personatges!

Més info i venda de entrades a www.disneylive.es