Published On: 8 de maig de 2024Categories: Uncategorized

El 11é Congrés EORNA arriba al Palau de Congressos de València

El Congrés de la European Association of Operating Room Nurses es durà a terme del 16 al 18 de maig de 2024

EORNA és l’associació europea d’infermeria quirúrgica, que existeix per a millorar i desenvolupar les cures peroperatòries de pacients en tota Europa. Treballen per oferir la millor atenció possible durant les intervencions quirúrgiques, representant i col·laborant estretament amb altres organitzacions europees i internacionals, amb l’objectiu de convertir-se en referència per al personal d’infermeria peroperatòria a Europa.

El Congrés EORNA és la principal trobada d’infermeria de quiròfan en tota Europa i espera acollir 1.200 assistents. En paraules de l’organització: “És una vibrant comunitat de professionals sanitaris dedicats a fer avançar el camp de la infermeria de quiròfan”, que ofereix una plataforma vital per a l’intercanvi de coneixements, el desenvolupament professional i la creació de xarxes.

Sota el lema «Llums d’esperança», el 11é Congrés EORNA tindrà lloc en el Palau de Congressos de València, del 16 al 18 de maig. L’esdeveniment reunirà personal d’infermeria de quiròfan, d’educació en l’àmbit de la infermeria, d’investigació i administració i professionals del sector que, a través de sessions interactives, tallers i presentacions, tindran l’oportunitat d’explorar les tendències emergents, les millors pràctiques i les solucions innovadores que estan modelant el futur de les cures peroperatòries d’infermeria.

“La nostra relació amb l’equip del Palau de Congressos ha sigut de col·laboració i suport des del principi. Sempre han demostrat professionalitat i dedicació a l’hora d’atendre les nostres necessitats, garantint una organització logística perfecta i prestant assistència sempre que ha sigut necessari”, comenten des de l’organització.

Aquest Congrés és molt important perquè és on comparteixen idees i noves formes de cura a pacients, fent que l’atenció mèdica siga més segura. Treballant junts, milloren les pràctiques mèdiques per a crear llocs més segurs i eficients per a tots, tant per als qui treballen en la salut com per als seus pacients.

Tota aquesta informació la pots trobar en la pàgina web del congrés