Published On: 18 de febrer de 2015Categories: Uncategorized

El 12th EADV Spring Symposium a Valencia

El 12é simposi de primavera de l´European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) tindrà lloc al Palau de Congressos de València, del 5 al 8 de març de 2015. Esta reunió, amb un format renovat, pretén oferir continguts de màxima qualitat i...

El 12é simposi de primavera de l´European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) tindrà lloc al Palau de Congressos de València, del 5 al 8 de març de 2015.

Esta reunió, amb un format renovat, pretén oferir continguts de màxima qualitat i rellevància, oferint sessions de ´Revisión i actualización´ així com ´Clases educativas´. El simposi se centrarà en temes tan punters com les lesions pigmentades de la pell, càncer de la pell, malalties inflamatòries de la pell, psoriasi, malalties infeccioses (incloent les ITS i el VIH) , dermatosi facial, al·lèrgies, tumors anexiales, èczema, cosméticos/anti-anti-envejecimiento i láseres.

Entre els assistents, els més distingits experts en dermatologia, venereología i altres disciplines afins ajudaran a la creació d´un ambient òptim per a obtindre el màxim rendiment i afavorir la interacció entre grups d´investigació europeus, així com estimular el desenrotllament continu de la dermatologia en tota Europa.

Per a obtindre més informació, visite la web oficial