Published On: 26 de juny de 2017Categories: Sense categoritzar

El Palau de Congressos de València acull un any més el 19é congrés AECOC de Fruites i Hortalisses

En aquesta 19a edició, assistents i ponents podran analitzar l´evolució de l´últim exercici, compartir experiències i plantejar noves estratègies de col·laboració que permeten fer créixer el mercat

El Palau de Congressos de València acull un any més el 19é congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, els dies 27 i 28 de juny. El marc ideal en què els principals agents del sector poden trobar-se i obtindre una visió actualitzada del mercat i de les tendències amb major impacte futur en els seus negocis.

En aquesta 19a edició, assistents i ponents podran analitzar l´evolució de l´últim exercici, compartir experiències i plantejar noves estratègies de col·laboració que permeten fer créixer el mercat. D´esta manera, serà possible adquirir un major coneixement del mercat i augmentar la seua rellevància entre els consumidors, quan aquestos busquen solucions que cobrisquen les seues necessitats.

Entre els ponents d´enguany Oscar Farinetti, fundador d´Eataly; Alicia Ortega, directora General Tudespensa.com; Michaela Reischl, directora de Responsabilitat Social Corporativa en Lidl Espanya o Juan Miguel Floristán, director general Florette Ibèrica.

Més informació a la web del congrés