Published On: 15 de octubre de 2010Categories: Uncategorized

El Palau acull el II Congrés Dones liderant el Mil·lenni

Més de 1.000 persones buscaran altra forma de fer política i economia. Assistents dels cinc continents es donen cita durant el 25 i 26 al Palau de Congressos de València per a reflexionar sobre ´Otra forma´ de governar i liderar la política, de gestionar...

Més de 1.000 persones buscaran altra forma de fer política i economia. Assistents dels cinc continents es donen cita durant el 25 i 26 al Palau de Congressos de València per a reflexionar sobre ´Otra forma´ de governar i liderar la política, de gestionar l´economia, de creure per a crear felicitat, d´endinsar-se en la ciència, les TIC i els mitjans de comunicació i inclús una altra forma d´habitar el planeta en el ´II Congreso de Mujeres en el Mundo Liderando el Milenio´.

En el certamen participaran polítiques com la consellera del Comité per a l´Eliminació de la Discriminació contra la Dona CEDAW de l´ONU i exministra de Promoció de Veneçuela, Evangelina García; l´exvicepresidenta de Taiwan, Lu Hsiu-Lien; l´exministra d´Assumptes Exteriors d´Islàndia, Injibörg Gísladottir; la responsable UN Women, Michelle Bachelet; així com líders d´organitzacions econòmiques com la consellera de Repsol, Paulina Beat, o la responsable d´Iniciativa Oracle Women´s Leadership, Gloria Lorenzo.

Junt amb elles, la fundadora i presidenta a Bangla Desh del Centre d´Estudis de la Dona i la Infància, Ishrat Shamim, i la física teòrica i filòsofa de la ciència, ecofeminista i escriptora índia, que en 1933 va rebre el Premi Nobel Alternatiu, Vandana Shiva. En matèria científica i comunicacional, la blogger cubana creadora de la ´Generación Y´, Yoani Sánchez; la directora de YoDona, Charo Izquierdo; la periodista d´Informe Semanal, Mayte Pascual; i la Premi Nobel de Medicina, Rita Levi.

Els nous models de gestió d?organitzacions vindràn de la mà de la presidenta d´IEGD i de la Fundació per a la Diversitat, Myrtha Casanova; l´empresari, gestor i guru de nous paradigmes en management, Koldo Saratxaga; el membre del Grup III del Comité Econòmic i Social Europeu, Michael Smyth; i el director general adjunt de Banesto, Adolfo Ramírez. En les finances Winnie Imanyara d´Equity Bank Nigèria i el subdirector de Tríodos Bank, Joan Antoni Melé.

Felicitat per a rendibilitzar les empreses
Un apartat nou serà el de ´Altra forma de creure per a crear felicidad´, on el catedràtic de Psicobiología de la Universitat de València i president de l´Associació de Mindfulness i Salut, Vicente Simón, el qual junt amb l´escriptor Eckhart Tolle i el mestre Zen i activista per la pau, Tich Nat Than, parlaran sobre esta qüestió, que demostra la “rendibilitat” d´implantar polítiques perquè treballadors i empresaris es troven realitzats, útils i millor en els seus llocs de treball.

En esta edició el premi de la d´Evap/BPW recaurà en la directora d´orquestra espanyola Inma Shara. Les conclusions que s´extraguen del ´II Congreso de Mujeres en el mundo Liderando el Milenio´ seran utilitzades com a base per a l´estratègia empresarial a seguir per Evap/BPW.

Més informació:
Web del Congrés