Published On: 22 de abril de 2013Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos commemora el Dia de la Terra

Hui, 22 d´abril, es commemora el Dia de la Terra, celebració que commemora els esforços per crear una consciència comuna als problemes de la superpoblació, la producció de contaminació, la conservació de la biodiversitat i altres preocupacions ambientals per a...

Hui, 22 d´abril, es commemora el Dia de la Terra, celebració que commemora els esforços per crear una consciència comuna als problemes de la superpoblació, la producció de contaminació, la conservació de la biodiversitat i altres preocupacions ambientals per a protegir el Planeta.

Des del Palau de Congressos es realitzen nombroses accions amb l´objectiu de minimitzar l´impacte de la seua activitat i al mateix temps promoure una major consciència mediomabiental. Des de fa diversos anys es ve sumant a la iniciativa L´Hora del Planeta, en el marc d´una campanya que en la seua anterior edició va comptar amb la participació de més de 7.000 ciutats de 150 països.

A més, el palau valencià continua la seua aposta decidida per l´excel·lència, la qualitat i el respecte al medioambiente. Davall estes premisses naix el projecte ECO (Ecologically Comitted Organisation) , l´objectiu del qual és l´atracció del turisme de reunions amb una particular sensibilitat pel medioambiente. En este marc d´actuacions, el recinte s´ha embarcat en un nou procés de certificació en sostenibilitat denominat BREEAM. Este sistema de certificació és el tècnicament més avançat i líder a nivell mundial, amb més de 20 anys en el mercat i 200.000 edificis certificats.

L´obtenció de la certificació BREEAM unida a la resta de reconeixements com el Sistema Integrat de Gestió de Qualitat i Medioambiente ISO 9001 i ISO 14001, Segell a l´Excel·lència Europea 400+, Q de Qualitat Turística i la certificació UNE-EN 16001 de Sistemes de Gestió Energètica, li convertixen en referent en la implementació de pràctiques sostenibles i utilització d´energies renovables.

Més informació sobre les accions sostenibles del Palau de Congressos de València ací.