Published On: 10 de octubre de 2023Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos de València albergarà el 52 Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Pròtesi Estomatològica i Estètica (SEPES)

El congrés es durà a terme del 12 al 14 d'octubre de 2023

Aquest esdeveniment, que torna per segona vegada al Palau de Congressos de València, promet ser una fita en el món de l’odontologia, reunint més de 3.000 professionals de més de deu nacionalitats diferents. Sota el lema “Ja som digitals, i ara què?”, el congrés se centra en el paper de la tecnologia avançada i les eines digitals en l’odontologia moderna i com influeixen en la salut i el somriure dels pacients, així com en el seu benestar emocional.

El Dr. Vicente Farga Monzó, president del Congrés, explica que l’objectiu és “exposar, debatre i aprendre en quin punt clínic i científic es troba l’odontologia en l’actualitat”. Més de 70 conferenciants nacionals i internacionals de renom s’encarregaran de desgranar un programa multidisciplinari que abordarà el trànsit i la coexistència dels mètodes analògics i digitals d’última generació en la professió odontològica.

Com a novetat en aquesta edició de València, a part de les ponències pròpies del congrés, de les sessions del Simposi de la Indústria i dels tallers patrocinats, existeix la possibilitat de tindre una trobada after work o un lunch simposi en els quals podran assistir convidats per a veure una presentació de productes d’una forma dinàmica en un ambient distés propi d’un còctel. A més, des d’aquesta edició, el congrés compta amb una nova App i on les persones assistents podran entrar de manera immediata a través dels seus dispositius a tota la informació, inscripcions, reserva d’allotjament, reserva de plaça en els tallers, actes socials, programa actualitzat i agenda en un només lloc. Pots descarregar-la ací

Cal destacar la simbologia del logo del congrés que “mostra en primer lloc, la “S”, abreviatura representativa de la SEPES, sobre un fons de colors, en els quals l’organització ha volgut plasmar els colors de la nostra terra, dels nostres tarongers, les espigues dels arrossars, els tons negres i blancs dels vins valencians. Colors càlids de l’arena de les platges, colors de aguamarina representatius de la nostra costa i dues dels edificis més emblemàtics de la ciutat” afirma el Dr. Farga. Vols més informació del congrés? Prem ací