Published On: 12 de febrer de 2024Categories: Destacada

El Palau de Congressos de València serà la Seu del 5é Congrés de la Societat Europea d’Alineadors

El Palau de Congressos de València es prepara per a acollir el 5é Congrés de la Societat Europea d'Alineadors del 29 de febrer al 2 de març de 2024.

Aquest esdeveniment s’ha consolidat com la principal reunió educativa centrada exclusivament en el tractament amb alineadors d’ortodòncia, dirigit a especialistes en ortodòncia, odontòlegs generals i el seu personal.

Després del rotund èxit del quart congrés, que va atraure a més de 1.000 participants, el lema d’enguany, ” Alineadors: Superant els límits”, un objectiu que promet explorar noves fronteres en l’ortodòncia amb alineadors i tecnologies digitals. La Dra. Gina Theodoridis, presidenta científica, juntament amb el comité del Congrés, ha dissenyat un programa de conferències plenàries de dos dies i que compta amb la participació de 23 ponents, que presentaran els seus últims descobriments des de la clínica fins a la investigació. A més de les sessions plenàries, s’ha desenvolupat un programa complet per als equips de consulta, destacant temes clau com el flux de treball amb el pacient, compromís i negociació, configuració de la consulta, impressió 3D i benestar del personal.

Com a innovació en aquest congrés, es presenta el “Village of Aligner Lab Innovation”, on empreses líders del sector organitzaran tallers i classes magistrals sobre aspectes específics del tractament, experiències digitals pràctiques i trobades cara a cara amb experts del sector.

A més, en línia amb la responsabilitat ambiental, la EAS es compromet amb la sostenibilitat, utilitzant fonts d’aigua i proporcionant cantimploras donades per un important patrocinador. La majoria dels materials utilitzats seran reciclables o fabricats amb materials reciclats.

“El nostre repte en aquest congrés és el nombre d’usuaris que assistiran, els expositors, i les seues necessitats individuals, i he de dir que el Palau de Congressos de València ens ha ajudat molt, sobretot amb l’exposició. A més, estem encantats amb les instal·lacions” afirmen des de l’organització de l’esdeveniment.

Vols saber més detalls del congrés? Prem ací