Published On: 26 de octubre de 2023Categories: Congressos, Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València tornarà a acollir la Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia de 2023

Més de 3.000 experts nacionals i internacionals assistiran a la 75a Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), en el qual es presentaran les últimes novetats en investigació, tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques.

Des del 31 d’octubre al 4 de novembre, el Palau de Congressos de València tornarà a acollir la Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), una trobada que enguany celebra la seua 75a edició i en el qual es donaran cita més de 3.000 experts nacionals i internacionals en Neurologia. Durant estos cinc dies del congrés anual d’esta societat científica es presentaran les últimes novetats en investigació, tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques.

D’esta manera, durant la 75a Reunió Anual de la SEN es duran a terme més de 150 activitats científiques i formatives així com la Reunió de la Societat Espanyola d’Electrodiagnòstic Neurològic (SELECNE), la Reunió Anual del Club Espanyol de Neuropatologia, la XVIII Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurosonologia (SONS), la XX Reunió anual de la Societat Espanyola de Neurorrehabilitació, el XXX Congrés Anual de la Societat Espanyola d’Infermeria Neurològica (SEDENE) i el VI Congrés Internacional d’Infermeria Neurològica.

“La Reunió Anual de la SEN és un dels principals congressos mèdics que se celebren al nostre país i la cita científica més important per a la Neurologia en espanyol”, comenta el Dr. José Miguel Láinez Andrés, President de la Societat Espanyola de Neurologia. “A més, en la Reunió Anual de la SEN d’enguany, es presentaran més de 1.000 comunicacions, la qual cosa suposa una de les majors xifres registrades fins a la data. Sens dubte és una mostra de la important activitat científica que realitzen els neuròlegs a Espanya”.

Este és el cinqué any en què la SEN tria al Palau de Congressos de València com a seu de la seua Reunió Anual, després d’haver acollit les edicions dels anys 2014, 2015, 2016 i 2017.

Més informació sobre la Reunió Anual de la SEN en: https://reunion.sen.es/lxxv