Published On: 4 de Juliol de 2016Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos participa al XIII Congrés APCE

El Palau de Congressos de València ha participat un any més en el Congrés Anual de l´Associació de Palaus de Congressos d´Espanya (APCE) que en aquesta edició es celebrava a Cadis.El Palau de Congressos de la ciutat ha sigut l´escenari de dos jornades de...

El Palau de Congressos de València ha participat un any més en el Congrés Anual de l´Associació de Palaus de Congressos d´Espanya (APCE) que en aquesta edició es celebrava a Cadis.

El Palau de Congressos de la ciutat ha sigut l´escenari de dos jornades de treball en què s´han donat cita els representant dels principals palaus nacionals per a analitzar, junt amb altres ponents especialitzats i professionals del sector, diferents aspectes de l´actualitat que aporten un major coneixement del sector.

Algunes de les temàtiques tractades han sigut Comercialització internacional, segmentació de mercats, Producció i desenvolupament d´actes propis i claus de la transició energètica a un model que possibilite un major estalvi, eficiència i cogestió de l´energia.

El Palau de Congressos de València és membre d´APCE des de la seua fundació en 1995. Actualment l´Associació compta amb 31 membres i té com a principals objectius la defensa i representació dels interessos comuns dels palaus membres, la posada en marxa d´accions comunes encaminades a defendre la figura del palau de congressos com a espai físic i estructura organitzativa, i actuar com a eix vertebrador del turisme de congressos i reunions a Espanya.

Galeria de fotos del congrés.