Published On: 10 de desembre de 2015Categories: Uncategorized

El Palau mostra el seu costat més solidari

El Palau de Congressos de València col·laborarà un any més amb institucions solidàries en benefici dels més necessitats.En línia amb la seua missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la ciutat, el Palau de Congressos de València...

El Palau de Congressos de València col·laborarà un any més amb institucions solidàries en benefici dels més necessitats.

En línia amb la seua missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la ciutat, el Palau de Congressos de València tradicionalment ha col·laborat amb institucions benèfiques com la Casa Caridad o la Casa Bressol Santa Isabel de València, participant en campanyes solidàries en què ha mostrat el seu costat més humà.

Enguany, coincidint amb les dates nadalenques i gràcies també a l´aportació de societats organitzadores d´actes en el recinte durant este exercici, el recinte realitzarà una donació de material escolar a Cáritas, entitat que desenvolupa una important labor de suport i promoció social a diversos grups socials en situació de precarietat y/o exclusió social.

En concret el Palau destinarà més de 500 articles com a motxilles i llibretes noves a esta entitat, que es repartiran entre els col·lectius infantils més desfavorits, amb l´objectiu d´aportar material que puga contribuir a alleujar les carències que tants menors patixen en la seua educació.