Published On: 1 de Juliol de 2007Categories: Uncategorized

El pilot Marc Gené
desvetlà els nous models de Peugeot

El Palau de Congressos de València fou també l´escenari escollit per la firma francesa Peugeot per a presentar el seus nous models. Amb un original espectacle, els assistents pogueren conéixer els nous 207 SW i 4007. Peugeot va reunir més de 300 convidats,entre...

El Palau de Congressos de València fou també l´escenari escollit per la firma francesa Peugeot per a presentar el seus nous models.

Amb un original espectacle, els assistents pogueren conéixer els nous 207 SW i 4007.

Peugeot va reunir més de 300 convidats,entre gerents dels seus concessionaris i d´altre personal intern de la marca, en un dia que va començar en el port de València disfrutant d´una jornada nàutica en la Copa Amèrica, i que va continuar al Palau de Congressos amb la presentació dels nous models.

Al llarg de l´acte de presentació,es pogué observar un enorme globus blanc que, després d´esclatar, deixà veure el nou Peugeot 207 SW a tots els assistents. La sorpresa,però,arribà de la mà del pilot espanyol Marc Gené, qui s´encarregà de descobrir el nou model 4007, amb el qual Peugeot s´estrena en el segment dels SUV 4 x 4 i que eixirà a la venda el mes de setembre.

Després de la presentació, els assistents disfrutaren d´un còctel en el vestíbul del Palau on estaven exposats els vehicles. L´acte culminà amb un sopar en un dels salons del mateix Palau de Congressos.