Published On: 30 de abril de 2024Categories: Uncategorized

Els congressos de primavera generen prop de 35.000 pernoctacions a València

L'àmbit mèdic suposa el 70% del total de congressistes que visiten el Palau de Congressos de València

Durant la temporada primaveral, Palau de Congressos de València acull tretze congressos, atraient a 14.850 visitants i generant 34.758 pernoctacions a la nostra ciutat. Tots aquests congressos són d’àmbit nacional i internacional.

El 70% de la xifra total de visitants des de març fins a juny pertany a l’àmbit mèdic, que continua sent el sector majoritari de la nostra activitat. A més, també se celebren esdeveniments pertanyents a altres àmbits, com són el tecnològic, l’alimentari, el científic i l’econòmic.

El mes de maig arranca amb AISTATS 2024, la Conferència Internacional d’Intel·ligència Artificial i Estadística, que reunirà professionals de la informàtica, la IA i l’aprenentatge automàtic, des del dia 2 fins al dia 4. Aquest congrés anirà seguit de dos esdeveniments, també internacionals: ECU Convention 2024 i EORNA 2024. La convenció de la European Chiropractors’ Union (ECU), programada del 9 a l’11 de maig, és considerada com la major trobada internacional de la professió quiropràctica i reunirà més de 400 professionals de més de 25 països de tot el món. D’altra banda, EORNA 2024, que s’erigeix com la reunió de referència a Europa sobre infermeria de quiròfan, se celebrarà del 16 al 18 de maig. Del 22 al 24, tindran lloc les Jornades Nacionals d’Hospitals i Gestió Sanitària, organitzades per SEDISA, i el mes de maig conclourà amb la segona edició del Fòrum Internacional de Cítrics, Citrus Fòrum, que acollirà a milers de professionals procedents de tot el món, durant els dies 28 i 29.

El mes de juny començarà amb el 57é Congrés Nacional SEPAR, del dia 6 al 8, on la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica, que té previst reunir aproximadament 2.000 membres de la comunitat científica respiratòria, i es conclourà la temporada de primavera amb un congrés nacional que reuneix el sector hortofructícola.

Vols conéixer tots els nostres esdeveniments? Visita la nostra agenda