Published On: 1 de abril de 2011Categories: Uncategorized

Emocions positives i seguretat en el treball

En 2003, l´Organització Internacional del Treball (OIT) va establir el 28 d´abril com el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball per a destacar la necesitat de prevenció de malalties i accidents laborals. Aquest any l´empresa Asepeyo ha triat el Palau...

En 2003, l´Organització Internacional del Treball (OIT) va establir el 28 d´abril com el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball per a destacar la necesitat de prevenció de malalties i accidents laborals.

Aquest any l´empresa Asepeyo ha triat el Palau de Congressos de València per a commemora aquesta data amb la realització d´unes jornades amb el títol Cómo gestionar el estrés y otros riesgos psicosociales. Reto laboral del S.XXI les quals, gràcies a la versatilitat y les modernes tecnologies de que disposen les nostres instl.lacions, serán retransmeses en directe per Internet amb la possibilitat afegida de preguntar via twitter.

La profonda transformació sofrida per les empreses en els últims anys ha generat nous riscos per al treballador, sent l´estrés, la depressió i els trastorns d´ansietat les principals causes de baixa per malaltia a Europa. Afeccions que, segonsl´Agència Europea de Seguretat i Salit en el Treball costen a la Unió Europea més de 20.000 milions d´euros a l´any.

En conseqüència, Asepeyo ha volgut combinar sessions sobre la gestió dels riscos psicosocials en les empreses, la gestió de l´estrés laboral o les emocions en el treball, i finalitzar el dia amb un mòdul pràctic d´Incendis.

Programa oficial