Published On: 25 de setembre de 2019Categories: Espectacles

Endinsa’t en un concert de pel·lícula

La Film Symphony Orchestra oferirà el 22 de novembre les bandes sonores més emblemàtiques del cinema

El Palau de Congressos de València et fa partícip d’este espectacle de cinema

Si hagueres de triar entre les bandes sonores més emblemàtiques del cinema, amb quines et quedaries? I si et diguerem que pots disfrutar-les de primera mà en un concert?

Redoblament de tambors! T’avancem que podràs gaudir del concert endinsant-te en l’escenari… Seràs autèntic pirata en Pirates del Carib, podràs fer un viatge en el temps en sonar Retorn al futur, et convertiràs en un western quan s’interprete El bo, el lleig i el dolent i et traslladaràs a la França de Amélie quan sone la seua aclamada banda sonora.

I per als fans dels superherois i de les criatures fantàstiques? Per als seguidors del ‘món Marvel’, s’ha dissenyat un programa amb superherois i vilans. Per este motiu, la FSO ha triat la banda sonora d’ Avengers, que combina alguns dels millors superherois de la història, Jurassic World, l’última de la mítica saga i Willow, la pel·lícula fantàstica de culte per excel·lència.

El FSO Tour 19 | 20 – La millor música de cinema en concert, de la Film Symphony Orchestra (FSO), arriba a València, dins de la seua octava gira, per a oferir durant 150 minuts, un espectacle amb les bandes sonores més conegudes de la història del cinema.

 

Quan i on?

El 22 de novembre, a les 20.30, en el Palau de Congressos de València.

On pots comprar la teua entrada? Ací

No et comptem més! Hi haurà moltes sorpreses que no podem revelar! Vine i descobreix-les!

La FSO és una orquestra simfònica professional, amb més de 70 músics, que ofereix espectacles de música cinematogràfica amb projecció visual. Els seus concerts van dirigits als cinèfils i seguidors de les bandes sonores més conegudes del cinema.