Published On: 8 de març de 2010Categories: Uncategorized

Espectacles: Sergio Dalma e Ismael Serrano presenten nous treballs

Els cantants Ismael Serrano i Sergio Dalma protagonitzaran dos de les actuacions més destacades de la programació d´espectacles del Palau de Congressos de València durant 2010.El cantautor Ismael Serrano recalarà en les nostres instal·lacions per a presentar a...

Els cantants Ismael Serrano i Sergio Dalma protagonitzaran dos de les actuacions més destacades de la programació d´espectacles del Palau de Congressos de València durant 2010.

El cantautor Ismael Serrano recalarà en les nostres instal·lacions per a presentar a València el seu nové disc Acuérdate de Vivir. Un treball el títol del qual està pres d´una de les llegendes que acompanyaven als vells rellotges, Memento vivere, que per al músic de Vallecas és un lema necessari quan somia amb “un futur on es trenquen els miratges, en el que esclaten els oxímoron en el que el desocupat troba treball i redempció, un futur que es cola per la finestra en forma de murmuri, o que trobem en un paper escrit en la cuina, en el que els àngels tornen a veure cremar els carrers, en el que en la paret de davant algú escriu una salutació de pau, un bon dia”.

A continuació serà un altre cantautor, Sergio Dalma, qui abordarà l´escenari del Palau també per a presentar el seu nou disc. Després de l´impressionant èxit de la seua anterior gira amb motiu de l´edició de l´àlbum A buena hora (2008), Sergio Dalma torna a l´actualitat amb una nova producció davall el braç i disposat a mantindre el seu excel·lent moment professional. El cantant presenta 11 cançons noves, amb lletres potents incloses dins del seu disc Trece, una nomenclatura a prova de supersticions que d´assegurança oferirà moltes alegries als seus nombrosos seguidors i que servirà de consagració als seus 20 anys de carrera.

Com a colofó dins del calendari tornem a trobar Nino Bravo, El musical. Després de la seua estrena l´any passat en les nostres instal·lacions ha recorregut tota la geografia espanyola i torna al Palau per a satisfer tot el públic que el passat any no va poder assistir. El musical basat en un recorregut cronològic per la vida i la carrera artística de Nino Bravo, es du a terme a través d´imatges inèdites cedides per TVE, entrevistes a diferents personatges de l´època, compositors de les seues cançons i amics que van tindre relació directa amb ell.

Dades dels espectacles i venda d´entrades:
08/05/2010 – Ismael Serrano – Entrades: Ticketmaster / Tel. 902.15.00.25
09/05/2010 – Sergio Dalma – Entrades: El Corte Inglés / Tel. 902.40.02.22
15 y 16/05/2010 – Nino Bravo el Musical – Entrades: El Corte Inglés / Tel. 902.40.02.22