Published On: 1 de Juliol de 2007Categories: Uncategorized

Espectacular èxit
del monologuista Andrés López

El show La pelota de las letras captivà els centenars d´assistents que es concentraren al Palau de Congressos el passat més de maig.Van ser tres hores de risoteràpia que el públic va agrair amb constants i calorosos aplaudiments per al seu autor,Andrés López....

El show La pelota de las letras captivà els centenars d´assistents que es concentraren al Palau de Congressos el passat més de maig.Van ser tres hores de risoteràpia que el públic va agrair amb constants i calorosos aplaudiments per al seu autor,Andrés López.

Andrés López fou nomenat el 2006 un dels 40 joves protagonistes de la història colombiana.

L´èxit de La pelota de las letras ha aconseguit, com cap altre monòleg,mostrar en clau d´humor la realitat de totes les generacions de colombians i de llatinoamericans dins de les seues llars. L´espectacle, que mostra els aspectes quotidians de la realitat colombiana en clau de burla i fent ús d´un llenguatge fi i depurat, s´ofereix des del 2004. La pelota de las letras és el show còmic més famós de Colòmbia i un dels de més èxit de Llatinoamèrica.

Fins a la data, més de 400 mil persones de 10 països del món han pogut disfrutar d´aquest divertit espectacle.

A Espanya,Andrés López ha tingut el privilegi de presentar-lo en imponents auditoris com el Palau de Congressos de València, i escenaris tan reconeguts com el teatre Capitol a Madrid, l´Apolo a Barcelona, l´Ayala a Bilbao i el Romeu a Múrcia. Aquesta gira junt a la dels argentins Les Luthiers, que visitaren el Palau en dues ocasions anteriors (2001 i 2005) i tenen previst tornar a fer-ho el pròxim mes d´octubre, és en la que més ciutats recorre un còmic llatinoamericà.