Published On: 1 de maig de 2009Categories: Uncategorized

Estrena mundial de `Nino Bravo, el Musical´

El musical sobre el cantant valencià Nino Bravo es va basar en un recorregut cronològic per la vida i la carrera artística de Nino Bravo, realitzat a través d?imatges inèdites cedides per TVE, entrevistes a diferents personatges de l´època, compositors de les...

El musical sobre el cantant valencià Nino Bravo es va basar en un recorregut cronològic per la vida i la carrera artística de Nino Bravo, realitzat a través d?imatges inèdites cedides per TVE, entrevistes a diferents personatges de l´època, compositors de les seues cançons i amics que van tindre relació directa amb ell.

Tot un relat de les seues vivències que es va reflectir en una gran pantalla que servia al seu torn per a donar pas a les cançons i il·lustrar amb imatges cada un dels temes que es van interpretar.

Gràcies a l´acústica de l´auditori principal i a l´amplitud de l´escenari es va poder gaudir de la música en directe a càrrec d´una formació composta per 10 músics, mentre que la veu estigué a càrrec de 4 jóvens cantants, 2 xiques i 2 xics, triats entre més de 500 aspirants que s´hi van presentar. Un ballet compost per 8 ballarins excel·lents i jóvens completava una posada en escena que tenia com a realitzador a Fernando Navarrete, en un escenari dissenyat per Paco Bello.

En total 20 temes amb els quals els seguidors de Nino Bravo van reviure la veu del seu ídol, per a delit dels vora 7.000 assistents a les 6 funcions programades.