Published On: 20 de gener de 2023Categories: Corporatiu

Estrenem la nova pàgina web del Palau de Congressos de València

Atreveix-te a submergir-te en l'experiència de l'experiència

La pàgina web del Palau de Congressos dona un gir de 360 graus. Hem redissenyat tota la web, de cara a poder transmetre el concepte de UNEXPECTED EXPERIENCES d’una manera transversal. Més intuïtiva, més moderna, més senzilla i amb un to més pròxim, presentem un enfocament més visual i atractiu, donant-li major importància a les fotografies i vídeos per a millorar l’experiència i dotar-la de dinamisme, fent que la navegació siga més lleugera i amena.

La nova arquitectura i estructura ens ha permés generar una major usabilitat i senzillesa en el maneig de l’eina. S’han estructurat els continguts basant-nos en els pilars de comunicació (innovació, experiència, tecnologia, sostenibilitat, València) a través de seccions pròpies i els hem atorgat un major protagonisme en la Home.

El seu disseny és especialment útil per a totes les persones que vulguen organitzar un esdeveniment en la nostra seu, amb plans interactius dels espais i totes les claus per a poder personalitzar fins al més mínim detall i fer-ho de la manera més sostenible, ja que hem incorporat apartats específics on pots trobar multitud d’idees en dossiers específics. Descarrega’t nostra guies de bones pràctiques o troba la inspiració en els nostres casos d’èxit i completa la teua experiència.

El llançament d’aquesta eina coincideix amb l’any del nostre 25 aniversari, per la qual cosa hem customizado tota la pàgina amb un nou logo. A més, al llarg d’aquest exercici, aniràs descobrint noves seccions relacionades amb aquesta fita, que t’atraparan.

Prepara’t per a viure una cosa nova a través de la nostra nova pàgina web!