Published On: 22 de febrer de 2010Categories: Uncategorized

Experts en seguretat i conservació alimentaria es troben a Valencia

La novena edició de la Conferència sobre Fumigantes i Feromones (9th Fumigants & Pheromones Conference) reunix per primera vegada a Espanya als principals responsables internacionals de seguretat i conservació alimentària. El tema principal que...

La novena edició de la Conferència sobre Fumigantes i Feromones (9th Fumigants & Pheromones Conference) reunix per primera vegada a Espanya als principals responsables internacionals de seguretat i conservació alimentària.
 
El tema principal que s´abordarà en la conferència és: “La reducció de les reclamacions del client en productes emmagatzemats“. Este tema comença amb els insectes i es prolonga, a través d´un detallat procés fins que el client es troba satisfet. Al llarg d´este recorregut, moltes coses poden eixir  malament, i sovint succeïxen. Per a evitar-ho, és de vital importància protegir la integritat del producte, però també ho és preservar la reputació del productor del mateix.

El repte de realitzar este treball amb mètodes i productes vàlids, serà objecte d´exposició en les conferències i tallers dels experts entre el 3 i 5 de març. A més un dels punts clau d´esta reunió serà l´intercanvi d´idees amb altres professionals que realitzen el mateix treball, ja que la compartir a través de l´educació permet millorar la indústria.

Més informació:
9th Fumigants & Pheromones Conference & Workshop